Demà serà un altre dia.

dijous, 22 de novembre del 2007

Terribas reconeix a les seves memòries que és «un home afortunat»



El llibreter Guillem Terribas, al capdavant des del 1978 de l'emblemàtica Llibreria 22 de Girona, es considera al seu llibre de memòries Demà serà un altre dia, que va presentar ahir, «un dels homes més afortunats del món» per haver pogut viure el que ha viscut.
Terribas va explicar que va començar a bussejar en la seva vida i a descobrir el personatge «Guillem Terribas», «que m'agrada molt i trobo molt interessant, després d'adonar-me que ha estat al lloc precís i en el moment precís, tant com a espectador com a col·laborador, de diferents fets».
Més d´un centenar de persones omplia ahir el Cafè-Teatre de La Planeta. Personalitats del món polític, social i cultural gironins i catalans com Anna Pagans, Joaquim Nadal, Francesc Francisco-Busquets, Joan Mateu, Sergi López, Narcís Comadira, Carles Monguilod, Pep Admetlla, Joan Ribas, Salvador Sunyer, Narcís-Jordi Aragó o Maria Mercè Roca eren presents en aquesta presentació «molt estranya i col·lectiva», tal com la va descriure l´escriptor Joasep M. Fonalleras, que era qui presentava l´acte.
Ana Rodriguez, publicat en El Diari de Girona, 22.11.07