Demà serà un altre dia.

dimarts, 15 d’octubre del 2024

Guillem Terribas publica el seu primer àlbum il·lustrat, «Un regal per a la Martina»

El llibreter recupera el personatge de la seva neta, protagonista de dos llibres infantils, per a un relat sobre la importància de compartir.
El llibreter i activista cultural Guillem Terribas (Salt, 1951) recupera el personatge de la seva neta Martina, protagonista de dos llibres infantils previs, a Un regal per a la Martina, el seu primer àlbum il·lustrat. Editat per Estrella Polar, el volum és un llibre de gran format i inclou il·lustracions a tot color de Laura Duran per narrar una història sobre la importància de compartir que s’adreça als lectors d’entre 3 i 5 anys.
Un regal per a la Martina arrenca amb una sorpresa a la vida de la nena: la tieta està embarassada. Amb l’arribada d’aquesta criatura a la família, la Martina es convertirà en la cosina gran i per això té por de no passar tant de temps amb els avis com fins ara. El que no s’imagina la petita és la sorpresa que li ha preparat l’avi per al seu aniversari: serà tota una aventura i l’ajudarà a descobrir que els millors regals són els que es poden compartir.

Dos llibres previs
Fins ara, l’ànima de la llibreria 22 de Girona havia publicat diversos llibres de no-ficció, a més de dos llibres infantils amb la Martina com a protagonista. Es tracta, per una banda, de L’avi de la Martina editat el 2017 per Cruïlla i, per l’altra, de La Martina va al cau, que va sortir dos anys més tard amb Estrella Polar.