Demà serà un altre dia.

dimarts, 13 de novembre del 2007

Presentació





Dimecres dia 21 de novembre de 2007
PRESENTACIÓ del llibre editat per Ara Llibres


DEMÀ SERÀ UN ALTRE DIA
(Aventures d'un llibreter)
de Guillem Terribas
La presentació anirà a càrrec d'amics, coneguts i saludats de Guillem Terribas.

*L'acte es farà a la Sala La Planeta, Passeig Canalejas,3 de Girona

9 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Si trobo a faltar quelcom en ser soci de la 22, és haver-me perdut els primers anys. Això em provoca una sana enveja envers els demès socis.
Llegint el teu llibre, m’he sentit partícip de l’aventura de la creació de la 22, m’ha omplert part d’aquest buit i crec que em sento més integrat que mai dintre d’aquest projecte en el que encara no sé ben bé que hi faig ¡¡¡¡¡
Sé que la presentació serà tot un èxit i espero que estiguis mental, i físicament preparat per la gira triomfal per totes les llibreries de Catalunya¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

SALUT, I FINS DEMÀ.....

Anònim ha dit...

... Però en canvi has participat a la "salvació" dels moments més durs.
Gràcies per molt.

Anònim ha dit...

Ei, bona sort per la roda de premsa, segur que serà tot un èxit... demà t'espera un dia ple d'emocions, a gaudir-lo!! estarem amb tu!
paula

Anònim ha dit...

Guillem,Enhorabona!
L'he llegit d'una tirada. Passa xuclant com el dolç que més t'agrada. Quanta vida i quina intensitat en viure-la!
Felicito des d'aquí a la Marta. Intueixo, pel que he llegit, que hi té molt a veure en tot plegat.
Per molts anys!!!
Ves preparant la continuació...

Anònim ha dit...

Felicitats Guillem! Una abraçada ben gran des d'Empúries :)

Guillem Terribas ha dit...

Gràcies pels comentaris. No acabo de descifrar qui es el darrer de la colla...

Anònim ha dit...

Hola Guillem, tot i que no ens coneixem m’agradaria felicitar-te pel teu llibre "Demà será un altre dia. Aventures d’un llibreter". Sóc un llibretera novell, però sóc llibretera des del dia que vaig acabar els meus estudis. Acabo de passar unes oposicions i a partir d’ara seré tècnica de biblioteca, però els meus “caps” de llibreria em van demanar que no els deixés. Jo no sabia què fer, perquè com molt bé sabem la vida de llibreter/a exigeix bastant dedicació ... però al final vaig optar pel sí, perquè realment no la vull deixar i crec que la puc compaginar amb un projecte de biblioteca nova al meu poble pel qual he lluitat amb moltes hores d’estudi.

Bé, no em vull enrotllar perquè suposo que a ningú l’interessa la meva vida, però si que et vull agraïr que després de la teva lectura m’hagi adonat que la meva decisió de seguir a la llibreria és un excel.lent propòsit –tot i que em ve molta feina!-.

Gràcies per demostrar amb la teva "petita obra literària", amb tants noms desconeguts per mi, aquella força que pot despendre la vida per aquells que l’estimem en bogeria barrejats de llibres, amics, cultura en tots els racons i afers, i, com no, fent país. Vaig néixer a Girona, tot i que la meva vida sempre ha estat lligada a un petit poble al que estimo en bogeria: Vacarisses; però avui encara em sento més orgullosa del meu primer plor gironí, sempre he pensat que aquesta ciutat té quelcom diferent i persones molt interessants ... Bé, et deixo perquè no deixaria d’escriure, ni parlar.

Repeteixo: moltes gràcies perquè el teu llibre ha aparegut a la meva vida en un moment molt important per mi.

Anònim ha dit...

Hola Laura. Ja m'agrada que les "meves aventures" t'animin a seguir aquest ofici tant fantàstic, agobiant, divertit, apassionant, lligat, mal pagat, exigent, generós... I si a més, com el meu cas, el puc portar a terme a Girona, llavors ja es el màxim.
Moltes gràcies per la teva lectura i pels teus comentaris