Demà serà un altre dia.

dissabte, 22 d’agost del 2020

HORA DEL CONTE: MARTINA VA AL CAU / Biblioteca de Palafrugell

 

Dimecres dia 19 d'agost de 2020 a dos quarts de set de la tarda, en el Pati de la Biblioteca de Palafrugell, Conta contes a càrrec d' ALMA I LA MAR DE CONTES, adaptació del llibre il·lustrat LA MARTINA VA AL CAU de Guillem Terribas amb il·lustracions d' Òscar Julve. 

Era la segona vegada que l'Alma explicava el conte de la La Martina va al cau a la biblioteca. La primera vegada fou el mes de febrer, En aquest ocasió, hi havia com espectadora la Martina amb els seus Pares, Paula i Jordi, jo mateix i una amiga de la Martina, la Caterina.

Enllaç de la primera vegada que es fer la "representació" de  

Presentació a Calella del llibre TINC UN COR PER A TU


El 26 de Juliol es va presentar el llibre editat per Pagès editors TINC UN COR PER A TU  de Marta Gubau i la periodista Mariona Visa. A les 7 de la tarda a l'Hotel Alga de Calella de Palafrugell, la primera de l'estiu 2020. Organitza l'AVAC i estan coordinades per la meva persona. Hi van intervenir, Lluisa Bonal, presidenta de l'AVAC     ue a donar la benvinguda, Guillem Terribas que va explica la història del llibre i de l'autora; el Doctor Sánchez de Toledo que l'ha seguit i cuidat en totes les malalties que ha tingut l'autora Marta Gubau, que va ser la darrera en intervenir:
Guillem Terribas
  "Hi ha gent que agafa alguna malaltia greu al llarg de la vida. D’altres, n’agafen diverses. Jo les he agafat totes! I és que dec ser de mena egoista... tot per mi! Sóc irresistiblementatractiva per les malalties... He tastat quasi totes les seccions dels hospitals. Així i tot, penso que sóc afortunada, ho heanat superant. A finals del 2015 tot el meu cos va començar a fallar progressivamenti es van anar esgotant les opcions de sobreviure. En aquest llibre explico com vaig poder optar a untrasplantament de cor, i com des d’aleshores puc gaudir d’una nova vida, amb la possibilitat de fer coses a les quals ja havia renunciat. "
* A la foto: Guillem Terribas, Lluïsa Bonal, Marta Gubau i el Doctor Sánches de Toledo, durant la presentació a l'Hotel Alga de Calella de Palafugell.

Enregistrament de tota la presentació.