Demà serà un altre dia.

dissabte, 21 de febrer del 2015

Les barretades d'en Quim

En Quim Curbet em convida a participar en les seves Barretades per celebrar els seus primers anys d'aquest exercici d'opinar sobre la vida.
Em diu, en Quim, que no cal que parli concretament de les seves barretades, però precisament el que vull deixar escrit es sobre el seu ofici de sobreviure.
A diferència de molta gent que opina de tot i sap de tot, en Quim en les seves reflexions opina del que ell sap i viu. Opina sobre coses de cada dia, del que passa en el seu entorn, de les coses que coneix, que viu i, moltes vegades pateix. I aquesta es la gràcia i el sentit del que escriu i del que després llegim. En Quim de vegades pot ser poètic, contundent, amable i no tant amable quan hi ha fets o opinions que el molesten.
Les seves barretades ens parlen de la vida, de les contradiccions, dels despropòsits, de la pluja i de la neu. Del bon dia amable i del bona nit defraudat. Però  sempre ens parla de coses properes, de fets que d'una manera o altra a nosaltres els seus lectors hem gaudit, patit o enyorat.                      Guillem Terribas / foto © CQURBET
Per tant, Quim, continua amb les teves barretades els anys que calguin, perquè cada dia de cada dia, la vida ens ofereix noves maneres de viure i de conviure, sense anar gaire lluny, aquí a prop en el nostre entorn,  que també hi passen coses bones i dolentes, però que passen i ens va molt bé que alguna persona com tu, ens les recordi i ens faci observacions sobre la vida i el sobreviure.
Guillem Terribas Roca, publicat a Les barretades de Quim Curbet 10.02.15
http://quimcurbet.blogspot.com.es/2015/02/en-quim-curbet-em-convida-participar-en.html