Demà serà un altre dia.

dimecres, 20 de desembre del 2023

MIQUEL BERGA: UN GAT I UN ENCÀRREC Hemingway, Carver i el rastre de Txèkhov / I Memorial Vicenç Pagès.

L
’Auditori de La Mercè ha acollit el dia 14 de desembre de 2023, la primera edició del “Memorial Vicenç Pagès Jordà. Lliçons de narrativa contemporània”. L’acte ha estat un punt de trobada entre persones lectores i escriptores amb ganes de reflexionar sobre literatura contemporània.
El memorial ha comptat amb la participació d’especialistes universitaris d’arreu del món i d’escriptors destacats en el panorama actual. La voluntat és que aquest acte se celebri cada 14 de desembre en memòria de l'obra i la figura de Vicenç Pagès Jordà, coincidint amb l’aniversari de l’escriptor empordanès, que aquest dia faria 60 anys.
Miquel Berga
En aquesta primera edició, organitzada per l’Aula d’escriptura de l’Ajuntament de Girona, en col·laboració amb la Llibreria 22, el professor de literatura anglesa a la Universitat Pompeu Fabra, Miquel Berga, ha situat l’obra de Pagès Jordà al costat de la literatura de grans autors europeus i nord-americans com Hemingway, Carver i Txèkhov, amb la conferència “Un gat i un encàrrec: Hemingway, Carver i el rastre de Txèkhov”, que recollim en aquest opuscle digital.