Demà serà un altre dia.

divendres, 26 d’abril del 2024


Guillem Terribas i Jordi Basté parlen de 'delícia de text, altament recomanable' sobre 'la sala d'estar és un camp de futbol" a LV @arallibres. Aquest text el penjava Josep M. Fonalleras en el "Face" del 26 d'abril de 2015. El text de la Vanguardia es d'en Jordi Basté. El dia 22 d'aquell mateix mes jo havia anat en el seu programa a parlar de llibres per primera vegada.
 

Bolaño a Dues Mans: JOSEP M. FONALLERAS / GUILLEM TERRIBAS

Una conversa a dues mans entre l'escriptor JOSEP M. FONALLERAS i GUILLEM TERRIBAS, llibreter, on es tractaran d'una forma més intimista els aspectes biogràfics i literaris sobre l'escriptor xilè Roberto Bolaño, qui passà la major part de la seva vida entre Girona i Blanes

EXPOSICIÓ "OBRA RECENT" de GUILLEM TERRIBAS, en el Centre Cívic del Barr...

Imatges/document de l'exposició de Guillem Terribas "Obra Recent" en el en Centre Cívic del Barri vell de Girona del 5 al 30 d'abril de 2024. Les imatges hi ha un recorregut en 'obra de Guillem Terribas i les imatges del dia de la inauguració i de l'exposició. Imatges de Guillem Terribas, Martina Espot i Quim Curbet. la realització i muntatge es d'en Guillem Terribas.