Demà serà un altre dia.

dimarts, 21 de febrer del 2017

Presentació del llibre “Alegra’m la vida”


El conegut llibreter gironí, Guillem Terribas, presenta avui a Calella el seu llibre «Alegra’m la vida». El fundador i responsable de la Llibreria 22 és també un apassionat cinèfil i en aquest llibre recull les seves experiències amb tot el que envolta el setè art.
Durant una entrevista a l’Info Vespre, Terribas ha explicat que «Alegra’m la vida» té dues parts. A la primera hi recull tot un seguit d’anècdotes que ha tingut al llarg dels anys amb grans actors i personatges del cinema. Per a ell, el cinema ha estat un aprenentatge constant. Ara recopila els moments més especials i explica perquè ho són, d’especials.
Fent un homenatge a la llibreria 22, al llibre Guillem Terribas fa 22 recomanacions de pel·lícules que es poden veure en família. De fet, ell creu que, i això narra a la segona part del llibre, totes les pel·lícules poden ser per a tots els públics, sempre que es mirin amb criteri i coherència. Ell actualment comparteix la seva passió cinèfila amb els seus néts. Durant l’entrevista a Ràdio Calella Televisió n’ha parlat de diferents musicals com ara «Sonrisas y lágrimas», «Cantando baja la lluvia» o la nova versió de «Moulin Rouge».
La presentació, organitzada per la llibreria La Llopa, és avui a les set del vespre a la biblioteca Can Salvador de la Plaça.
Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Guillem Terribas.
Ràdio Calella. 17.02.2017